Showing 1 Result(s)
Film terbaik imdb 2019

Film terbaik imdb 2019

Not Rated min Action, Drama, War. Indian army special forces execute a covert operation, avenging the killing of fellow army men at their base by a terrorist group.

Not Rated min Action, Biography, Drama. Story of Rani Lakshmibai, one of the leading figures of the Indian Rebellion of and her resistance to the British Rule. Votes: 7, The film tells the story of Sweety Chaudhary, a closeted lesbian, and her attempts to come out to her conservative and traditional family.

Not Rated min Drama, Musical. Not Rated min Comedy, Romance. Pretending to marry in order to cohabitate, a small-town couple lands in endless awkward situations to hide the truth from their orthodox families. Not Rated min Crime, Drama, Mystery. A dynamic young entrepreneur finds herself locked in a hotel room with the corpse of her dead lover. She hires a prestigious lawyer to defend her and they work together to figure out what actually happened. Votes: 18, Not Rated min Action, Drama, History.

Based on an incredible true story of the Battle of Saragarhi in which an army of 21 Sikhs fought against 10, Afghans in Votes: 12, It is a story of a young boy Surya who has a rare condition of Congenital Insensitivity to pain meaning he can not feel pain, and he sets out to learn martial arts and hunt down muggers.

Votes: 4, A year-old single father faces disapproval from his family and his ex-wife when he falls in love with a year-old woman. Not Rated min Drama, Thriller. A nyctophobic woman has to fight her inner demons to stay alive in the game called life.

Kabir Singh is a remake of a Telugu movie Arjun Reddywhere a short-tempered house surgeon gets used to drugs and drinks when his girlfriend is forced to marry another person. Votes: 23, Not Rated min Crime, Drama.R min Comedy, Drama, Thriller.

A poor family, the Kims, con their way into becoming the servants of a rich family, the Parks. But their easy life gets complicated when their deception is threatened with exposure. R min Drama, War. April 6th, As a regiment assembles to wage war deep in enemy territory, two soldiers are assigned to race against time and deliver a message that will stop 1, men from walking straight into a deadly trap.

film terbaik imdb 2019

R min Biography, Crime, Drama. An aging hitman recalls his time with the mob and the intersecting events with his friend, Jimmy Hoffathrough the s. Votes:R min Comedy, Drama. A faded television actor and his stunt double strive to achieve fame and success in the film industry during the final years of Hollywood's Golden Age in Los Angeles.

R min Drama, Romance.

Top 10 Action Movies of 2019

On an isolated island in Brittany at the end of the eighteenth century, a female painter is obliged to paint a wedding portrait of a young woman. Votes: 30, In Aprilan explosion at the Chernobyl nuclear power plant in the Union of Soviet Socialist Republics becomes one of the world's worst man-made catastrophes.

PG min Adventure, Drama, Mystery. Astronaut Roy McBride undertakes a mission across an unforgiving solar system to uncover the truth about his missing father and his doomed expedition that now, 30 years later, threatens the universe. R min Crime, Drama, Thriller. With his debts mounting and angry collectors closing in, a fast-talking New York City jeweler risks everything in hope of staying afloat and alive.

R min Drama, Horror, Mystery. A couple travels to Sweden to visit a rural hometown's fabled mid-summer festival. What begins as an idyllic retreat quickly devolves into an increasingly violent and bizarre competition at the hands of a pagan cult.

G 93 min Documentary, History.PG min Adventure, Drama, Fantasy. Harry, Ron, and Hermione search for Voldemort's remaining Horcruxes in their effort to destroy the Dark Lord as the final battle rages on at Hogwarts. PG min Drama. A married couple are faced with a difficult decision - to improve the life of their child by moving to another country or to stay in Iran and look after a deteriorating parent who has Alzheimer's disease.

Ini adalah film dari timur terbaik dengan jalan cerita dan plot yang belum pernah kulihat sebelumnya Aktingnya luar biasa dan memberikan sepenuhnya emosi pada penonton dengan cerita yang sebetulnya sederhana menjadi sangat kompleks dan rumit PG min Biography, Drama, Sport.

Oakland A's general manager Billy Beane's successful attempt to assemble a baseball team on a lean budget by employing computer-generated analysis to acquire new players. R min Crime, Drama. A mysterious Hollywood stuntman and mechanic moonlights as a getaway driver and finds himself in trouble when he helps out his neighbor in this action drama.

In the s, superpowered humans Charles Xavier and Erik Lensherr work together to find others like them, but Erik's vengeful pursuit of an ambitious mutant who ruined his life causes a schism to divide them. PG 93 min Action, Drama, Mystery. A soldier wakes up in someone else's body and discovers he's part of an experimental government program to find the bomber of a commuter train within 8 minutes.

film terbaik imdb 2019

In a future where people stop aging at 25, but are engineered to live only one more year, having the means to buy your way out of the situation is a shot at immortal youth. Here, Will Salas finds himself accused of murder and on the run with a hostage - a connection that becomes an important part of the way against the system. R min Crime, Drama, Mystery. Journalist Mikael Blomkvist is aided in his search for a woman who has been missing for forty years by Lisbeth Salander, a young computer hacker.

A substance designed to help the brain repair itself gives advanced intelligence to a chimpanzee who leads an ape uprising. PG min Drama, Sport. The youngest son of an alcoholic former boxer returns home, where he's trained by his father for competition in a mixed martial arts tournament - a path that puts the fighter on a collision course with his estranged, older brother. An aspiring author during the civil rights movement of the s decides to write a book detailing the African American maids' point of view on the white families for which they work, and the hardships they go through on a daily basis.

Leslie 147rv

R min Drama, Horror, Thriller. A brilliant plastic surgeon, haunted by past tragedies, creates a type of synthetic skin that withstands any kind of damage. His guinea pig: a mysterious and volatile woman who holds the key to his obsession. PG min Action, Adventure, Thriller.

X360ce fortnite

The IMF is shut down when it's implicated in the bombing of the Kremlin, causing Ethan Hunt and his new team to go rogue to clear their organization's name.

PG min Action, Adventure, Crime. Dominic Toretto and his crew of street racers plan a massive heist to buy their freedom while in the sights of a powerful Brazilian drug lord and a dangerous federal agent.

PG min Comedy, Drama, Romance. An egomaniacal film star develops a relationship with a young dancer against the backdrop of Hollywood's silent era. R min Comedy, Romance. Competition between the maid of honor and a bridesmaid, over who is the bride's best friend, threatens to upend the life of an out-of-work pastry chef.Updated Desember Memilih yang terbaik dari yang terbaik itu nggak pernah jadi tugas yang gampang.

Terkadang penilaian yang diberikan pada suatu film dianggap terlalu subjektif, bukan? Maka dari itu pula, demi membuat daftar film terbaik ini, kami di Selipan nggak hanya mengandalkan opini pribadi. Kami juga turut mengamati skor dari masing-masing film di situs Rotten Tomatoes dan IMDBlalu mengkombinasikannya dengan penilaian pribadi.

Beragam film di sepanjang tahun telah Selipan rangkum ke dalam daftar 30 film terbaik ini. Untuk lebih memudahkan, daftar di bawah ini dibagi khusus ke dalam beberapa genre: romance, action, horor, komedi, animasi, dan drama. Kita mulai saja dari… Film Terbaik Romance 1. Crazy Rich Asians via imdb. Film yang sedikit dibalut komedi ini juga berhasil menggebrak dunia perfilman dengan mengangkat unsur etnis, mengingat seluruh aktornya merupakan keturunan Tionghoa. Kesuksesan film ini makin lengkap dengan bertengger selama tiga minggu berturut-turut di puncak box office ketika dirilis.

Love, Simon via imdb. Pasalnya, film ini mengedepankan sudut pandang percintaan sesama jenis. Film yang dibintangi Nick Robinson ini juga sekaligus jadi film produksi Hollywood pertama yang memfokuskan ceritanya pada romansa seorang remaja penyuka sesama jenis.

Meskipun begitu, Love, Simon nggak hanya mengandalkan keberaniannya dalam mengusung tema yang masih tabu. Kualitasnya juga bikin film ini wajib kamu tonton seenggaknya sekali seumur hidup. Belum lagi faktor para aktornya yang berparas rupawan, mungkin para penonton perempuan bisa dibikin mimisan saat menontonnya.

Oh ya, sekuelnya yang berjudul P. I Still Love You kabarnya sedang digarap lho! Cold War Zimna Wojna via imdb. Mungkin karena dibuat dengan sepenuh hati, jalinan kisah cinta dalam Cold War terasa begitu hangat dan mengharu biru. Itu juga ditunjang oleh para pemeran utamanya yang mampu menampilkan emosi dengan sangat maksimal saat berakting.

Penyajiannya dalam warna hitam putih makin menambah kesan elegan dari film ini. Sebagai film percintaan, Cold War nyaris sempurna dari berbagai sisi. Set It Up via imdb. Film ini juga bisa membuat kamu memikirkan kembali tentang makna cinta. Salah satunya saat sedang dimabuk asmara, terkadang kita sering mengenyampingkan kekurangan pasangan dan lebih menghargai segala kebaikannya. Black Panther via imdb. Ia menempati posisi kedua sebagai film terlaris di tahun Mission: Impossible — Fallout via imdb.

Situs Screen Rant menyebut Ethan Hunt telah sukses menjalani misi terbaiknya lewat film ini. Dan saya pun setuju dengan pendapat tersebut: Fallout merupakan karya terbaik dari keseluruhan film Mission: Impossible. Avengers: Infinity War via imdb. Film bertabur banyak superhero yang hadir dengan penuturan kisah emosional ini mencatatkan beragam rekor box office.R min Comedy, Drama, Thriller.

A poor family, the Kims, con their way into becoming the servants of a rich family, the Parks. But their easy life gets complicated when their deception is threatened with exposure. Absolutely freaking brilliant! This is up there with my top two films of the year. Holy crap I love this movie, to pieces that is much more than it is presented in anything you may have heard or seen from trailers or anything else. Not only that but also it lets the film get under your skin it truly is a bliss to watch a film by someone who never lets you go.

R min Crime, Drama, Thriller. With his debts mounting and angry collectors closing in, a fast-talking New York City jeweler risks everything in hope of staying afloat and alive.

Votes:R min Drama, Horror, Mystery. A couple travels to Sweden to visit a rural hometown's fabled mid-summer festival. What begins as an idyllic retreat quickly devolves into an increasingly violent and bizarre competition at the hands of a pagan cult. I know it feels pretentious or almost so snobby to put this at number 1. But I can tell you that nothing and I mean nothing unless the rest of year will have great movies but has this has to be my favorite movie of the year.

I liked Hereditary and I think Ari Aster is a great filmmaker but this just elevated to a whole new level. But instead of it being a film where people will break down and try to explain piece by piece what it all means, how about actually taking a moment to realize wtf did we just watch.

25 Daftar Film Romantis Indonesia Terbaik & Terbaru 2020

And I feel like being an American and yes that is important this film has become something truly horrifying but at that same time a movie where everything falls into place and it is happening before your very own eyes and you can not do anything to stop it. From the opening shot to the very last frame this movie is constructed so seamlessly that it is warranted to question everything about this movie. It is at its heart a film about relationships and breakups also what it means to be a good boyfriend or girlfriend or even to be in a relationship with someone you love.

Which honestly does change your viewpoint on relationships as a whole. Florence Pugh and Jack Reynor are just the best in every way but not just them and Will Potler but also all the natives at the festival are incredibly fantastic with their acting abilities to just acting like nothing wrong is going on and this is how things go. Which again is what I find terrifying. Loved it. PG min Action, Biography, Drama.

Vietnam war pdf

American car designer Carroll Shelby and driver Ken Miles battle corporate interference and the laws of physics to build a revolutionary race car for Ford in order to defeat Ferrari at the 24 Hours of Le Mans in PG min Comedy, Drama.

A Chinese family discovers their grandmother has only a short while left to live and decide to keep her in the dark, scheduling a wedding to gather before she dies. In Gotham City, mentally troubled comedian Arthur Fleck is disregarded and mistreated by society.

He then embarks on a downward spiral of revolution and bloody crime. This path brings him face-to-face with his alter-ego: the Joker. Finally, finally, finally! Leaving the theater I knew I witness something incredible.Apakah kamu salah satu penikmat film Indonesia dengan genre romantis yang bikin baper, geng? Memang, film romantis merupakan salah satu genre yang paling banyak digandrungi, khususnya kalangan anak muda.

Kisah yang ditampilkan tak ayal membuat mereka tersipu malu, loh. Penasaran mau nonton? Mending simak dulu daftar film romantis Indonesia terbaik sepanjang masa dan terbaru di yang wajib banget kamu tonton!

Sebelum masuk ke jajaran film romantis Indonesia terbaik sepanjang masa, ada pula beberapa daftar film romantis Indonesia terbaru yang sedang ataupun akan segera tayang yang wajib kamu tonton, loh. Mulai dari awal tahunada sekuel film yang sudah ditunggu oleh kalangan penggemarnya.

Ada pula beberapa film Indonesia terbaru yang diangkat dari novel romansa remaja best seller. Penasaran apa saja rekomendasinya? Check this out! Merupakan sekuel dari film TemanTapiMenikah yang rilis pada tahun lalu, TemanTapiMenikah2 kali ini menggandeng aktris muda berbakat Mawar Eva sebagai pemeran tokoh Ayu.

Melanjutkan cerita dari film sebelumnya, TemanTapiMenikah2 mengisahkan tentang Ayu Mawar Eva yang akhirnya hamil di saat dia dan Ditto Adipati Dolken belum puas menikmati momen sebagai pasangan baru. Kepribadian Ayu yang mendadak berubah total semenjak kehamilannya pun membuat pertengkaran seringkali menghiasi rumah tangga keduanya.

Mampukah mereka menahan ego masing-masing untuk mempertahankan rumah tangganya? Baru akan dirilis pada 20 Februari mendatang, Toko Barang Mantan cocok buat kamu yang lagi cari film bergenre komedi-romantis nih, geng. Film yang digarap oleh sutradara Viva Westi ini bercerita tentang tentang hidup Tristan Reza Rahadian yang kembali bergelora semenjak dirinya bertemu kembali dengan sang mantan, Laras Marsha Timothy.

Pasalnya, Laras yang diketahui sudah bertunangan tiba-tiba datang ke toko barang mantan milik Tristan untuk menjual cincin pertunangannya tersebut. Merasa memiliki kesempatan kedua, Tristan pun berusaha merebut kembali hati Laras dengan bantuan dua sahabatnya. Merupakan sekuel dari film Dilan dan Dilan yang sudah lebih dulu dirilis, Milea: Suara dari Dilan diklaim menyajikan kisah cerita yang nggak kalah bagus dari dua film sebelumnya. Pasalnya, film ini mengambil sudut pandang Dilan dan akan menampilkan hal-hal yang nggak pernah diceritakan baik di film Dilan ataupun Dilan Film yang diadaptasi dari novel best-seller karya Pidi Baiq ini sendiri rencananya akan tayang pada 13 Februari dan masih dibintangi oleh Iqbaal Ramadhan dan Vanesha Prescilla.

Kalian yang berumur an pasti sudah mulai mendengar pertanyaan "kapan nikah? Di film ini kita bertemu dengan Arya Marcell Darwinseorang fotografer profesional yang memilih untuk fokus di karirnya alih-alih membangun keluarga. Hal ini menjadi sumber konflik antara Arya dan keluarganya yang terus memaksa Arya untuk menikah cepat karena trauma telah menikah di masa senja.

Namun, pandangan Arya berubah ketika dia jatuh cinta dengan Lia Yuki Katoseorang komikus yang membuat Arya berpikir dua kali tentang pernikahan. Dengan latar negeri matahari terbit Jepang yang penuh teknologi anehkamu juga dijamin akan terbuai oleh pemandangan bunga Sakura yang indah, geng! Sudah tayang di bioskop-bioskop tanah air sejak 30 Januari lalu, film Temen Kondangan mengadopsi ide cerita yang cukup relatable dengan kehidupan orang-orang zaman sekarang.

Film ini mengisahkan tentang Putri Prisia Nasution yang menerima undangan dari sang mantan, Dheni Samuel Rizaldan berniat datang untuk membuktikan bahwa dirinya sudah bisa move-on. Namun, Putri nggak ingin datang sendiri sehingga dia harus mengundang tiga cowok berbeda dengan harapan bahwa salah satu dari mereka ada yang bersedia menjadi teman kondangannya.

Sayang, semuanya terjadi di luar ekspetasi Putri. Ketiga cowok tersebut tanpa diduga-duga hadir secara bersamaan yang membuat suasana menjadi kacau. Pasangan yang bertolak belakang banyak ditemukan di drama Korea dan konsep ini juga diangkat di film Indonesia romantis SMA Dignitategeng. Di sini kita bertemu dengan Alfi Al Ghazaliseorang anak SMA yang meskipun memiliki kepribadian dingin, tetap digandrungi cewek-cewek di sekolahnya.

Suatu hari, sekolahnya kedatangan Alana Caitlin Haldermanseorang siswi baru yang memiliki kepribadian periang. Awalnya, kedua karakter ini saling cekcok tapi lambat laun, tumbuh perasaan sayang di antara mereka berdua.

The Best Movies of 2019

Sayangnya, kisah cinta mereka dipersulit oleh kemunculan mantan Alana, Regan Giorgino Abrahamyang berandalan, geng. Penyelesaian inilah yang dijanjikan di film Indonesia romantis sedih Akhir Kisah Cinta Si Doel yang seperti judulnya akan menegaskan pilihan hati Doel. Seperti di film sebelumnya, Rano Karno merangkap sebagai aktor, sutradaradan penulis naskah dan dia ikut baper ketika menulis akhir kisah ini, geng!Update Januari Tahun sudah selesai.

Itu berarti waktunya bagi Selipan untuk menghimpun kumpulan film terbaik Artikel ini pun mungkin akan menjadi artikel terakhir yang dipersembahkan oleh tim Selipan. Karena per JanuariSelipan nggak akan aktif lagi memproduksi konten.

Yup, ini adalah artikel perpisahan. Semoga artikel ini bisa bermanfaat sebagai bahan rekomendasi dan pilihan menonton, wahai pembaca setia Selipan atau kamu yang nemu artikel ini lewat Google. Us Universal Pictures Sutradara Jordan Peele yang sempat menghentak dunia lewat Get Outkembali menawarkan kita satu sajian horor yang sarat dengan kritik sosial. Dengan mengusung judul Uskali ini Peele mengajak kita untuk menyelami horor dari doppelganger.

Vivitar drone follow me mode

Saat nonton film ini, nggak tahu kenapa saya jadi teringat sama episode-episode klasik serial The Twilight Zone yeah, saya suka nonton episode jadul yang warnanya masih hitam putih itu.

Di beberapa kesempatan saya dibikin sangat nggak nyaman karena atmosfernya yang disturbing.

film terbaik imdb 2019

Tapi di sisi lain, nggak jarang juga saya dibikin cekikikan karena, wellkeanehan yang ada di dalamnya. Satu lagi, permulaan film ini kelihatan kayak home invasion.

Tapi jangan berharap kamu cuma bakal nonton film home invasion biasa. Us lebih dari itu. Ini film mengundang penontonnya untuk menjawab pertanyaan-pertanyaan tentang sifat dasar manusia. John Wick 3: Parabellum Summit Entertainment Kamu punya teman yang sering bertingkah laku konyol, dan ia sendiri sadar betul sama kekonyolannya itu?

Alih-alih berlagak coolteman kamu itu malah memanfaatkan kekonyolannya untuk mendapat perhatian orang lain. Dan ajaibnya, orang-orang menyukainya. Kalau mau dianalogikan, John Wick 3 mirip teman kamu yang konyol itu. Ceritanya konyol, karakter-karakternya konyol, nama-nama karakternya pun ada yang konyol. Bahkan sebagai film actionnggak jarang adegan aksinya dieksekusi dengan cara yang absurd pula.

Menunggang kuda di jalanan Kota New York? Saya sampai ketawa ngakak saat lihat adegan ini. Tapi mungkin kekekonyolan sederhana itulah yang jadi ciri khas dan daya tarik dari setiap seri John Wicknggak terkecuali seri ketiganya ini. Dan jangan lupakan juga, sisi aksinya pun layak mengundang decak kagum. Jangan pernah berubah, John.